علمی print
طرز تهیه پیتزای کاسه ای+ ویدئو
باشگاه خبرنگاران
0 comment   6 visibility
دوشنبه 29 خرداد 1396 ساعت 22:00
چکیده مطلب
برای آنکه بتوان پیتزا را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد، می‌توان از روش پیتزا کاسه‌ای استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ برای تهیه پیتزای کاسه ای لازم است نان گرد بزرگ خریداری کرده و داخل آن را خالی کنید. در این دستور یک عدد پیتزا با پپرونی آموزش داده شده، اما شما می‌توانید از مواد دیگری همانند مرغ، استیک و میگو نیز به عنوان مواد درون این پیتزا استفاده کنید.


مواد لازم
نان گرد بزرگ        یک عدد
پنیر رنده شده       ۷۰ گرم
پنیر موزارلا           ۱۰۰ گرم
سس پیتزا           ۵۰ گرم
پپرونی                 ۵ عدد
ژامبون خرد شده   ۴۰ گرم
قارچ خرد شده      ۳ عدد
ریحان به مقدار دلخواه

طرز تهیه
۱. بخش بالایی نان را برش بزنید، سپس خمیر داخل آن را بیرون بیاورید.
۲. سس پیتزا را کف نان بریزید.
۳. روی آن پنیر موزارلا، قارچ، بیکن، سس و پنیر رنده شده بریزید. پپرونی‌ها را روی پنیر‌ها بچینید.
۴. آن را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید.
۵. پس از پخت با برگ‌های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
انتهای پیام/
کامنت شما با موفقیت ثبت شده است و پس از تأیید تیم نظارت به نمایش در می آید.
کد امنیتی وارد شده صحیح نیست.
لطفا اطلاعات خود را صحیح وارد کنید.
اشکالی در سیستم رخ داده است. لطفا دوباره امتحان کنید.
در پاسخ به کامنت :
فرزاد قربانی
لغو
captcha
ثبت کامنت
کامنتی ثبت نشده است.