استان ها print
درج ۸۵ درصد محصولات غذایی گیلان به نشانگرهای راهنمای تغذیه ای
ایسنا
0 comment   1 visibility
جمعه 21 مهر 1396 ساعت 11:19
چکیده مطلب
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان این‌که بر روی ۸۵ درصد محصولات غذایی گیلان، نشانگر راهنمای تغذیه ای درج شده است، گفت : نشانگرهای راهنمای تغذیه‌ای یک راهنمای سریع برای نشان دادن اطلاعات تغذیه‌ای محصولات غذایی است.
به گزارش ایسنا، دکتر «شاهرخ یوسف‌زاده» در نشست خبری با اصحاب رسانه گیلان که بمناسبت در پیش بودن روز جهانی غذا و دارو برگزار شد، اظهار کرد: رسانه‌ها، پیام‌رسان سلامت برای مردم هستند.
وی گیلان را از استان‌های پرجاذبه و گردشگرپذیر کشور خواند و گفت: تامین سلامت مسافران یکی از رویکردهای مهم دانشگاه علوم پزشکی استان است و در این راستا طی ایام نوروز امسال ۶۰ تن مودغذایی خارج از استاندارد امحاء شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بر روی ۸۵ درصد از محصولات غذایی گیلان، نشانگر راهنمای تغذیه ای درج شده است، گفت: نشانگرهای راهنمای تغذیه‌ای یک راهنمای سریع برای نشان دادن اطلاعات تغذیه‌ای محصولات غذایی است.
یوسف‌زاده با بیان بیش از ۷۳ درصد علل مرگ و میرها ناشی از بیماری های غیرواگیر است، گفت: چاقی و کم تحرکی مهمترین علل مرگ و میر افراد جامعه است.
وی افزود: بشر دوران پر تلاطمی را پشت سر گذاشته است و اگرچه امروزه بیماری‌هایی همچون سیل، وبا و... با پیشرفت علم مهار و خاتمه یافته است و اما آن چه امروز نصیب انسان شده، افزایش طول عمر است و این امر نیز موجب شد بیماری‌های دیگر، پا به عرصه بگذارد .
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر این که نظارت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص این امر باید دقیق‌تر باشد، گفت: کیفیت مطلوب محصولات غذایی و نظارت بر رعایت مسایل بهداشتی جز مسوولیت متولیان سلامت است که با رویکرد جدید وزارت بهداشت و بر اساس رسالت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باید در این زمینه، برنامه‌ریزی شود.
انتهای پیام
کامنت شما با موفقیت ثبت شده است و پس از تأیید تیم نظارت به نمایش در می آید.
کد امنیتی وارد شده صحیح نیست.
لطفا اطلاعات خود را صحیح وارد کنید.
اشکالی در سیستم رخ داده است. لطفا دوباره امتحان کنید.
در پاسخ به کامنت :
فرزاد قربانی
لغو
captcha
ثبت کامنت
کامنتی ثبت نشده است.