علمی print
روغن ماهی و ویتامین D به کاهش علائم لوپوس کمک می کند
سلامت نیوز
0 comment   8 visibility
شنبه 20 آبان 1396 ساعت 10:21
چکیده مطلب
سلامت نیوز:طبق نتایج یک مطالعه مقدماتی، افراد مبتلا به لوپوس در صورت گنجاندن ویتامینD و چربی امگا۳ کافی در رژیم غذایی شان احساس بهتری خواهند داشت. به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، در مطالعات جداگانه، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو ارتباط دو ماده مغذی یا کمبودشان را با ریسک بالا برخی علائم لوپوس و عوارض آن بررسی کردند.
سلامت نیوز:طبق نتایج یک مطالعه مقدماتی، افراد مبتلا به لوپوس در صورت گنجاندن ویتامینD و چربی امگا۳ کافی در رژیم غذایی شان احساس بهتری خواهند داشت.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، در مطالعات جداگانه، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو ارتباط دو ماده مغذی یا کمبودشان را با ریسک بالا برخی علائم لوپوس و عوارض آن بررسی کردند.
در یک مطالعه، بیماران مبتلا به لوپوس دارای میزان پایین ویتامین D در خون شان با ریسک بالاتر آسیب کبدی در مقایسه با افراد دارای میزان کافی این ویتامین مواجه بودند.
در مطالعه دیگر، افرادی که چربی امگا۳ بیشتری مصرف می کردند علائم خارش با شدت کمتری داشته و کیفیت خواب شان بهتر بود. ماهی های چرب حاوی چربی های امگا۳ هستند.
بیماری لوپوس چندین نوع است که شایع ترین آن «لوپوس اریتماتوی سیستمیک» (SLE) است. در بیماری SLE سیستم ایمنی به اشتباه آنتی بادی های علیه بافت خود بدن تولید می کند. این تهاجم تبعات گسترده ای داشته و به پوست، مفاصل، قلب، ریه ها، کلیه ها و مغز اسیب می رساند.
طبق اعلام انجمن لوپوس آمریکا، بیماری لوپوس در زنان شایع تر بوده و معمولا در دهه های ۲۰ و ۳۰ سالگی آغاز می شود.
کامنت شما با موفقیت ثبت شده است و پس از تأیید تیم نظارت به نمایش در می آید.
کد امنیتی وارد شده صحیح نیست.
لطفا اطلاعات خود را صحیح وارد کنید.
اشکالی در سیستم رخ داده است. لطفا دوباره امتحان کنید.
در پاسخ به کامنت :
فرزاد قربانی
لغو
captcha
ثبت کامنت
کامنتی ثبت نشده است.