استان ها print
آرد کامل برای نخستین بار در استان زنجان تولید می شود
مهر
0 comment   5 visibility
یکشنبه 24 دی 1396 ساعت 10:06
چکیده مطلب
زنجان-مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان بابیان اینکه برای نخستین بار آرد کامل در استان زنجان تولید می‌شود، گفت: روزانه ۳۵ تن آرد کامل غلات در استان تولید می‌شود.
محمد ایزدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شرکت غله استان زنجان نسبت به ارتقای تولید آرد باکیفیت و نان برنامه‌ریزی و مدیریت لازم را دارد، افزود: برای نخستین بار آرد کامل در استان زنجان تولید می‌شود.
وی بابیان اینکه روزانه ۳۵ تن آرد کامل غلات توسط  بخش خصوصی در استان زنجان تولید می‌شود، اظهار کرد: این میزان برای پخت نان صنعتی و تولید بیسکویت در اختیار  ۳۰ کارخانه کشور قرار می‌گیرد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: آرد کامل از بیشترین اجزای دانه گندم به‌دست می‌آید و به علت برخورداری از ۹۰ درصد آهن، ۸۰ درصد پتاسیم و ۷۰ درصد اسیدفولیک رنگ آن تیره‌تر است.
ایزدی بابیان اینکه تولید آرد کامل باعث افزایش ماندگاری نان سنگکی تا سه روز و نان لواش به مدت ۱۰ روز  افزایش می‌یابد، ابراز کرد: تولید آرد کامل باعث کاهش دو ریز نان می‌شود.
وی تصریح کرد: در این راستا در این آرد ۹۰ درصدسبوس گیری  بین چهار تا هفت درصد قرار می‌گیرد و جوانه گندم جدا می‌شود چراکه همراه بودن جوانه گندم باعث کاهش چشمگیر ماندگاری نان می‌شود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان به کیفیت گندم تولیدی در استان زنجان اشاره کرد و افزود: خوشبختانه گندم تولیدی در استان بسیارباکیفیت بوده و کیفیت این محصول نسبت به سال گذشته بهتر شده و در استان زنجان شهرستان خدابنده بیشترین برداشت گندم را داشته است.
ایزدی ابراز کرد: در این میان ایجرود، ماه‌نشان و ابهر به تربیت بیشترین برداشت گندم در استان زنجان رادارند.
کامنت شما با موفقیت ثبت شده است و پس از تأیید تیم نظارت به نمایش در می آید.
کد امنیتی وارد شده صحیح نیست.
لطفا اطلاعات خود را صحیح وارد کنید.
اشکالی در سیستم رخ داده است. لطفا دوباره امتحان کنید.
در پاسخ به کامنت :
فرزاد قربانی
لغو
captcha
ثبت کامنت
کامنتی ثبت نشده است.